Ajankohtaista


Bailes Cubanos Socials Saippua Centerissä maanantaisin klo 19.30-22, osallistumismaksu jäseniltä 3€ (ei jäsenet 5€). Katso poikkeukset aikataulussa yms. tapahtumakalenterista.

Salsan pop up -tapahtumista tiedotetaan Facebookissa Let´s Dance -ryhmässä.

14.12.2019 Bailes Cubanosin pikkujoulut Kupittaan paviljongissa. Illan dj:nä toimii Miika Helsingistä ja illan aikana esiintyy Los Åbos. Liput jäsenille 25€ sekä ei jäsenille 35€, lippu sisältää sisäänpääsyn sekä buffetruokailun. Liput ovat myynnissä vain ennakkoon verkkokaupassa 7.12. asti, ovelta ei ole mahdollista ostaa lippuja. Liput täältä: http://holvi.com/shop/bailescubanos/ 

3.1.2020 Lattari x West Coast SwingTurku Swing Societyn ja Bailes Cubanosin yhteinen tanssi-ilta SaippuaCenterissä, klo 20-24. Hinta: 3€/5€ (TSS:n ja Bailes Cubanosin jäsenet/muut). Illan aikana soitetaan west coast swingiin, salsaan, kizombaan ja bachataan sopivaa musiikkia ja tarkoituksena on pitää hauskaa yli tanssilajirajojen. Näissä bileissä on mahdollista ja suorastaan toivottavaa kokeilla, improvisoida ja ylittää itsensä uusien ja vanhojen tanssikavereiden kanssa sekä itselleen tutussa että vieraammissakin lajeissa. Saattaapa illan lomassa olla luvassa myös lyhyitä tanssidemoja eri lajeista.

Salsaristeily Suomen Turusta vol 4   Tallink Silja m/s Baltic Princess, ilmoittautumiset Ari Matikaiselle sähköpostilla ari.matikainen@gmail.com  otsikolla ”Salsaristeily Turku vol4”. Tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumasta tai Ari Matikaiselta.

24.4. – 26.4.2020 Turku Sensual & Salsa Weekend; perjantaina ja lauantaina tanssitunnit ja bileet Kårenilla. Sunnuntaina perinteinen salsabrunssi, paikka vahvistetaan myöhemmin.