Latinalaisten ja afro-tanssien opetusta Turun alueella


Studio Reynier Gómez

Kuubalainen tanssinopettaja Reynier Gómez opettaa kuubalaisia ja muita Karibian alueen tanssilajeja. Ohjelmassa on sekä pari- että soolotunteja, ja lajeihin kuuluvat muun muassa salsa, son, bachata, reggaeton ja dance hall reggae.

Osoite: Brahenkatu 12 (sisäpiha), Turku.

Lisätietoa: http://www.studioreyniergomez.com/studioreyniergomez@gmail.com

 

Tanssikoulu Kuubamo

Tanssikoulu Kuubamo  tarjoaa salsan ja muiden kuubalaisten ja Karibian alueen tanssilajien säännöllisiä viikkotunteja. Lisäksi tanssikoulu järjestää lauantaisin vierailevien opettajien tiiviskursseja sekä lauantai-iltaisin Latinafro Party -bileitä.

Lisätietoa: http://www.tanssikoulukuubamo.fi/salsa@tanssikoulukuubamo.fi

 

Tanssistudio Flama

Tanssistudio Flama tarjoaa monipuolisen tanssituntivalikoiman kaikenikäisille tanssijoille. Ohjelmassa on tunteja latinalaistansseista showtanssiin ja nykytanssiin, kehonhuoltoa unohtamatta. Vierailevien opettajien tiiviskurssit, tanssitapahtumat ja -juhlat kuuluvat myös toimintaan.

Osoite: Linnankatu 84, Turku

Lisätietoa: http://flama.fi, https://www.facebook.com/tanssistudioflama/, info@flama.fi

 –

Tanssitunnit Brian Ramos

Kuubalaisten tanssien ja rytmien opetusta aina alkeista jatkotasolle saakka. Opettajat ovat kokeneita kuubalaisia ammattitanssijoita ja tanssinopettajia, joille tanssi on intohimo ja elämäntapa! Palvelut: Tanssinopetus, rumputunnit, esiintymiset, yksityistunnit, dj-palvelut ja salin vuokraus.

Lisätietoa: www.brianramos.fi, Facebookissa Tanssitunnit Brian Ramosbrian.ramos_@hotmail.com

 

Turun tanssikoulu

Turun tanssikoulu tarjoaa eri tanssilajien perusopetusta tanssilavoille ja hääpareille. Tanssikoulu järjestää myös opetusta kuubalaisessa salsassa, LA style salsassa, bachatassa ja kizombassa. Oman henkilökunnan lisäksi tuntien monipuolisuuden ja laadun varmistavat vierailevat opettajat.

Lisätietoa: www.turuntanssikoulu.fi

 

Julia Torres Huhtalan kurssit

Cubamania-kursseja mm. Raision työväenopistossa, Kaarinan kansalaisopistossa, Auralan kansalaisopistossa ja Turun työväenopistossa. Katso tarkemmat tiedot opistojen verkkosivuilta tai Julia Torres huhtalan Facebook-sivulta.