Latinalaisten ja afro-tanssien opetusta Turun alueella


Studio Reynier Gómez

Kuubalainen tanssinopettaja Reynier Gómez opettaa kuubalaisia ja muita Karibian alueen tanssilajeja. Ohjelmassa on sekä pari- että soolotunteja, ja lajeihin kuuluvat muun muassa salsa, son, bachata, reggaeton ja dance hall reggae.

Lisätietoa: http://www.studioreyniergomez.com/, Facebookissa https://www.facebook.com/studioreyniergomez, sähköposti studioreyniergomez@gmail.com

Tanssistudio Flama

Tanssistudio Flama tarjoaa monipuolisen tanssituntivalikoiman kaikenikäisille tanssijoille. Ohjelmassa on niin soolo- kuin paritanssituntejakin latinalaistansseista hiphoppiin ja twerkkiin, kehonhuoltoa unohtamatta. Vierailevien opettajien tiiviskurssit, tanssitapahtumat ja -juhlat kuuluvat myös toimintaan.

Lisätietoa: http://flama.fi, Facebookissa https://www.facebook.com/tanssistudioflama/, sähköposti info@flama.fi

 –

Tanssitunnit Brian Ramos

Kuubalaisten tanssien ja rytmien opetusta aina alkeista jatkotasolle saakka. Palvelut: Tanssinopetus, rumputunnit, esiintymiset, yksityistunnit, dj-palvelut ja salin vuokraus.

Lisätietoa: www.brianramos.fi, Facebookissa Tanssitunnit Brian Ramos, sähköposti info@brianramos.fi

Tanssikoulu Play

Paritansseihin keskittynyt tanssikoulu Turussa. Playn viikkotunneilla pääset tanssimaan suosituimpia paritansseja rennossa ilmapiirissä, joka tekee liikkumisesta hauskaa ja mukavaa. Ohjelmassa niin perinteisiä lavatanssilajeja kuin salsaa ja bachataakin. Vierailevien opettajien tiiviskurssit, tanssitapahtumat ja -juhlat kuuluvat myös toimintaan.

Lisätietoa: https://tanssikouluplay.fi/, Facebookissa https://www.facebook.com/tanssikouluplay, sähköposti info@tanssikouluplay.fi

Tanssistudio Centro

Aikuisten tanssitunteja ja tanssikursseja Turussa. Lajeina mm. lavatanssit, bailatino, nykytanssi, parilattari ja lyrical jazz!

Lisätietoa: https://www.tanssistudiocentro.fi, Facebookissa https://www.facebook.com/tanssistudiocentro, sähköposti tanssi@tanssistudiocentro.fi