Tapahtumakalenteri


Turun tulevat lattari- ja afrotanssitapahtumat / Upcoming afro-latin parties & social dance evenings in Turku

 • Bailes Cubanoksen viikoittaiset sosiaalit/Weekly Socials
  • Kevätkaudella  2023 sosiaalitanssit (salsa, bachata, kizomba) järjestetään joka maanantai klo 19.30-22 tanssikoulu Playn tiloissa (Läntinen Pitkäkatu 21, 20100 Turku).
   • Bailes Cubanoksen jäsenet 5e/kerta, ei-jäsenet 7e/kerta, maksu Mobilepaylla paikanpäällä tai etukäteen Holvissa. Jäsenyyden voi ostaa Holvi-verkkokaupastamme etukäteen. Jäsenet voivat ostaa myös 10 kerran sarjakortin sosiaaleihin hintaan 40e Holvista. Näin säästät aikaa ja rahaa. 😉
  • Weekly socials (salsa, bachata, kizomba) on Monday evenings from 7.30pm to 10pm at Tanssikoulu Play (Läntinen Pitkäkatu 21, 20100 Turku)
   • Fee is 5e for BC members and 7e for non-members, 10 time dance pass for members is 40e. You can buy the membership and your entrance fee or dance pass in Holvi webshop in advance. Entrance fee can be bought also via Mobilepay on the spot.
 • Club Sol saa jatkoa keväällä 2023: tulevat varmistetut kerrat ovat 21.1., 4.2. (tällä kerralla mukana myös Los Åbos-yhtye) ja 4.3. klo 21-01 (Utopia Club, Humalistonkatu 8, 20100 Turku)! Vapaa sisäänpääsy.
 • Turku Sensual & Salsa Weekend järjestetään 31.3.-2.4.2023 ja luvassa on jälleen huikea tanssiviikonloppu! Katso lisätiedot TSSW-sivustoltamme. Huomaathan, että yksityiskohtaisempaa infoa päivitetään Facebook-tapahtumaan.
 • Tanssikoulu Playn City Dance Weekend 3.-5.2. Luvassa on tanssitunteja niin fuskussa, tangossa, buggissa kuin salsassa ja bachatassakin. Katso ohjelma ja lippujen hinnat täältä. Bailes Cubanoksen jäsenille alehintaiset liput! Lipunmyynti tanssikoulu Playlla (Läntinen Pitkäkatu 21, 20100 Turku).
 • Kuubalainen salsayhtye Elito Revé y su Charangón esiintyy Helsingissä Korjaamolla 18.3. klo 21. Bailes Cubanoksen jäsenille liput Kotisalsan verkkosivuilta alehintaan 42e koodilla BCKS. Alehinta on voimassa vain 31.1. asti!

⇒ Seuraathan viestintäämme Facebookissa, Whatsappissa ja Salsapostissa, sillä muutokset ovat mahdollisia. / Please follow us on Facebook and in Whatsapp (only for members) to get the latest news.

Bailes Cubanos ei vastaa muiden järjestäjien tapahtumista.

Huom. kalenterin tiedot ovat alustavia ja muutokset ovat mahdollisia!  / Please notice that there might be additions and changes to the calendar.