Jäseneksi liittyminen

Tule mukaan salsayhdistyksen toimintaan liittymällä jäseneksi! Jäsenmaksu on vain 15 euroa (vuonna 2024), eikä liittymismaksua peritä. Voit maksaa jäsenmaksun Bailes Cubanosin verkkokaupassa: Bailes Cubanos -Holvi.

Bailes Cubanos on siirtynyt käyttämään sähköistä jäsenrekisteriä (Membook), jonka liittymislinkin saat sähköpostiisi maksettuasi jäsenmaksun Holvissa. Huom! Jäsenyytesi on voimassa vasta lähetettyäsi tietosi Membookin liittymislomakkeella.

Jäsenenä saat etuja ja alennuksia Bailes Cubanosin järjestämistä tapahtumista sekä yhteistyökumppaneidemme palveluista ja tuotteista (ks. jäsenedut). Samalla tuet paikallista tanssitoimintaa. Yhdistyksen sääntöihin voit tutustua täällä.

Hyödyntääksesi jäsenedut lataa älypuhelimeesi ilmainen Membook-sovellus, joka toimii sähköisenä jäsenkorttinasi.

Salsaposti-jäsenkirje ja Whatsapp-ryhmä

Jäsenet saavat muutaman kerran vuodessa Membookin kautta sähköpostiinsa jäsenkirjeen, Salsapostin, jossa informoidaan yhdistyksen ajankohtaisista asioista sekä jäsenille suunnatuista tarjouksista ja tapahtumista.

Jäsenille on myös Bailes Cubanosin ylläpitämä Whatsapp-ryhmä, jossa tiedotetaan tapahtumista ja käydään keskustelua tanssimaailman uusimmista kuvioista. Jokainen voi liittyä Whatsapp-ryhmään liittymislinkin kautta, joka näkyy Membookissa Bailes Cubanosin jäseneduissa.

Jäsenyysasioissa voit olla yhteydessä yhdistyksen hallituksen jäseniin: bailescubanosturku@gmail.com.